Sztárok

Mádai Vivien: a férjem még mindig kitart mellettem

A Mádai Vivien a kisfiával fújta el a gyertyákat. Születésnapja alkalmából számot is vetett, leírta, hogyan élte meg az elmúlt egy év eseményeit.

Mádai Vivien tegnap a 28. évébe lépett. A születésnapi gyertyákat nem egyedül fújta el, hanem két és fél éves kisfiával, Zénóval. Minderről egy cuki videót is közzétett.

Mádai Vivien a születésnapja alkalmából minden évben ír egy összefoglalót, ez idén sem maradhatott el.

“Egy évvel ezelőtt álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen eseménydús lesz a 27. évem. Jóképű, ám de tisztesen velem öregedő férjem még mindig kitart mellettem… ezer hála és köszönet neki, minden porcikáját imádom, úgy ahogy a kapcsolatunk elején, és remélem ezzel ő is így van… A kisfiam Zéni pedig maga a csoda. Évről évre csodálkozom rá, hogy ahhoz képest, hogy belőlünk van, mennyire tökéletes lett. A legcsodálatosabb dolog, amit kaphattam az élettől…

És ott a La Mome. A második gyermekünk. Fantasztikus Anyukák csoportja, egytől egyig értékes emberek, büszke vagyok arra, hogy egy ilyen közösség tagja lehetek. De van itt még valami. Ami persze mindezek mellett másodlagos, de nekem mégis sokat jelent. Ismertek, én már csak ilyen szentimentális vagyok… Ez a munkám. FEM3 Café, Micsoda Nők Várkonyi Andreával A Nagy Duett. Hálás vagyok, mert olyan régi/új embereket ismerhettem meg, akikkel öröm együtt dolgozni, és akiktől szebb lesz a napom. És a lehetőségért is, hogy hittek bennem… 
Hálás vagyok az Úrnak, mert mindig fogja a kezem, és mindig számíthatok rá. 
Nincs megállás, folytatom tovább. Helló 28! Hálával és életkedvvel. Boldog voltam ma is, és nem csak azért mert szülinapom volt. Köszönöm nektek!” – tette közzé a Facebook-oldalán.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top