Sztárok

Geszti Péter: Innen menjen, akinek két anyukája van

Már megszoktuk, hogy Geszti Péter nem fogja vissza magát, mindig kimondja, amit gondol. Ahogy megfogalmazta: inkább a szíved fájjon, mint a képed égjen.

Rendszeresen oszt meg heti Gesztit a pozitív gondolkodás szellemében, és szerintünk legjobban ez jellemzi őt: “Inkább a szíved fájjon, mint a képed égjen!”

Hát Geszti Péter a tőle megszokott őszinteséggel mesélt a legutóbbi élményeiről is az RTL Klub kameráinak.

“Voltak olyan pontok, ahol azt mondtam: na jó, akkor most itt lerakjuk a hátizsákot, aztán innen menjen, akinek van két anyukája” – kezdte a Magyar Everest Expedícióról szóló beszámolóját.  

“De a lényeg az, hogy amit kitűztünk magunknak, az sikerült. És mindig ez a legfontosabb az életben. Csodálatos érzés és elképesztő szerencsénk volt itt az idővel, csodálatos serpáink vannak. Egyszerűen megint eufória van, megérte felkínlódni magunkat.”

Több híresség is részt vett a mászáson, Geszti és Lilu például tényleg összebarátkozott az Everesten, és rendszeresen beszámoltak a megpróbáltatásaikról. 

“Mindenkit tudok biztatni, hogy kicsit menjen el edzeni, és aztán eddzen még, és meg tudja csinálni. Láttam itt 70 év körüli japán hölgyeket mászni. Kell hozzá egy lélek, ez a legfontosabb. Az akarat, hogy ide fel akar jönni és érezni akarja ezt.”

Az RTL Klubnak arról is beszélt, mit hoz haza magával az útról. Talán meglep majd a válasza: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top