Sztárok

Vajna Tímea nőkkel, és melltartó nélkül is teszi magát

Ömlik az erotika Vajna Tímeából és barátnőiből, miközben egy veszettül drága helyen mulatnak. Plusz: Vajnáné előrukkolt imázsfilmje újabb epizódjával, amelyben ledobta a melltartót.

Voltak olyan hírek, miszerint Vajna Tímea lombikprogram miatt érkezett Los Angelesbe, meg olyanok, hogy a zöldkártya miatt, sőt arról is regéltek, hogy színiiskolába jár majd – csakhogy ezek közül még egyikről sem tudósított, ellenben arról, hogy edz, persze, és arról, hogy mulatkázik, végképp. Tegnap is ment a muri, egyenesen a Catch LA nevű helyen, ahol egy pohár bor 14 dollárnál, tehát úgy 4 ezer forintnál indul. (Megjegyzendő: ebből akár 10 darab extra fánk is kijöhet az üzletasszony híres, Mr. Funk nevű pékségében.)
A Catchben Andy Vajna b. neje először egy barátnővel tolongott a tükör előtt.

#forever @timipapp #timis #catchla

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Aztán emelte a tétet, és hárommal folytatta.

???? @timipapp @bugi1212 @nikolett_barabas #catchla

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Vajna Tímea két mulatás közt sem tölti tétlenül az idejét, többek közt posztolja a Maldív-szigeteken forgatott imázsfilmjének egy-egy részletét. A legújabb etapban lenge fehér felsőben és melltartó nélkül látható. Igen, átlátszik, és igen, mutatjuk. Mármint: mu-tat-ja. 

A Catch LA egyébként tényleg menő hely, amikor Tímea ott volt, Elif Celik playmate is arra sétált.

Catch me if you can ???? #catchla ????the dress @wantmylook ????????

Elif Çelik (@misselifcelik) által megosztott bejegyzés,

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top