Sztárok

Exek az édenben: nagy muri lesz odakint, csak tegyen rendet a Bódi Sylvi

Az is kiderült, hogy mennyi az Exek az édenben nyereménye. Bejárjuk a villát Bali szigetén, mutatunk pár erotikus snittet, és ennél több drámait.

Jövő hét kedden, április 18-án startol az Exek az édenben, a VIASAT3 párkereső realityje. A csatorna küldött némi előzetest az első pár adásból, amit a műsorvezetőként debütáló Bódi Sylvi konferál. 

Az első hat beköltöző (itt a fenékfetisiszta fiúkat, itt a lányokat mutattuk be) eleinte csak szórakozik, majd a párkeresésbe bezavar valamelyiknek az exe, és akkor indul az igazi muri, tehát ahogy egy realityben lenni szokott: lesz balhé, erotika, sírás, szerelem, és ami nem maradhat el: a kiválasztás. Az Exek az édenben fődíja 10 millió forint, amit csak egy páros nyerhet meg. Exek Andika költene szépészetre és a családjára, Exek Bence pedig pékáruban utazna. 

Az Exek az édenben villája Bali déli részén, Nusa Duában van, az épület az Indiai-óceánra panorámás. A neve Shanti Residence, és összesen 7 lakosztály található benne. Mindegyik lakosztályhoz tartozik egy nagy, világos fürdőszoba, terasz vagy erkély, esetleg egy saját kertrész, a földszintiekhez pedig egy kisebb, saját használatú medence. A villában a játékosok képtelenek elbújni, mivel húsz kamera követi a mozgásukat. 

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top