Sztárok

A 60 éves Ábrahám Edit tornadresszben eszelősen jól néz ki

Tartott egy kicsit ettől a feladattól Ábrahám Edit, mivel egy szexis aerobikoktatót kellett alakítania a színpadon a Nagy Duett produkcióban. Végül lenyűgözte a zsűrit és a közönséget is.

“Van ebben a dalban valami szexiség, és ezt valahogy megpróbálom hozni” – mesélte Ábrahám Edit, aki a felkészülés alatt sok biztatást kapott a tánctanártól és Vastag Csabától is. Különösen, amikor a színésznő elbizonytalanodott, hogyan alakít majd egy dögös edzőt. 

A 60 éves Ábrahám Edit tornadresszben is elképesztően néz ki

“Annak idején ezek az aerobiktanárnők ilyen bombázók voltak, ez egy elég nagy kihívás lesz” – kezdte Edit, amikor az énekes közbevágott: “Nem, nem lesz az, mert az vagy.”

A 60 éves Ábrahám Edit tornadresszben is elképesztően néz ki

Szóval, már az elején sejtettük, hogy a látvány ezúttal talán fontosabb is, mint a zene, és ez így is volt. Tilla egyenesen a magyar Jane Fondának nevezte Ábrahám Edit Nagy Duett-beli teljesítményét.

Egy kis egyveleget készítettünk a produkcióból:

via GIPHY

“Meg kell mondjam, Edit, eszelősen jól nézel ki” – dicsérte a színésznőt Szulák Andrea, majd a zsűri másik két tagja is csatlakozott ehhez. Mindenki szerint kiemelkedően jól mutatott a színpadon a Nagy Duett versenyzője, és olyannyira elvonta a figyelmét mindenkinek az, amit a 60 éves Ábrahám Edit alakított, hogy gyakorlatilag Vastag Csabáról alig-alig esett szó az értékelések alatt. Pedig az a szett, amit viselt, emlékezetes volt.

via GIPHY

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top