Sztárok

Három hónappal a szülés után válik Janet Jackson

Azután, hogy januárban megszületett első közös gyermekük, Janet Jackson bejelentette, hogy különválik katari férjétől.

Janet Jackson és férje, Wissam Al Mana 2010-ben egy hotel megnyitóján ismerkedett össze. A katari üzletember röviddel ezután megkérte az énekesnő kezét, és két évvel első találkozásuk után össze is házasodtak.

Tavaly bombaként robbant a hír, hogy az ötvenéves Jackson várandós első gyermekével. Férje mindvégig mellette volt a várandósság alatt, és úgy tűnt, boldogságuk nem is lehetne teljesebb. Ennek ellenére Janet most öt év házasság után és három hónappal gyermekük születését követően bejelentette, különválik férjétől.

Három hónappal a szülés után válik Janet Jackson

Jól értesült források szerint a válás hátterében családi viszály állhat: az énekesnő anyja, Katherine nemrég megfélemlítés, manipuláció és rossz bánásmód miatt kért távoltartási végzést unokaöccse, Trent Lamar Jackson ellen. Míg Janet nagyon aggódott az asszonyért, férje úgy viselkedett, mintha nem érdekelnék a történtek. Az újdonsült anyukánál emiatt telhetett be a pohár.

A forrás azt is tudni véli, hogy a pár a válás ellenére jó igyekszik majd egyetértésben nevelni közös gyermeküket.

Olvass még többet Janet Jacksonról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top