Sztárok

Varga Viktor az Etnán: elszakadt tőlem Cinthya, mikor a levegőbe lövelt a láva

Embertelen dolgokkal nézett szembe, de helytállt. Varga Viktor egy vulkánkitörés közepette elvesztette Cinthya Dictatort, és annak ellenére, hogy a szülei be akarták tuszkolni egy autóba, hogy túlélje a katasztrófát, ő nem hagyta magát, és visszament.

Varga Viktor szobrász-énekes számtalanszor közölte már a világgal, hogy ő biza’ bevállal rázós dolgokat is, mert meg akarja ismerni a félelmeit, hogy le is győzze azokat. Ezekben a “túrákban” nyilván bátor partnere a párja, Cinthya Dictator. Az extremitásáról ismert páros éppen a szicíliai Etna környékén nyaral, Vargába pedig beépült a vulkán, és rátelepedett az álmaira. Idemásoljuk izgalmaktól tobzódó posztját, amiben a vesszőket nem pótoljuk, de teszünk bele ékezeteket: “Életem legszörnyűbb rémálmán vagyok túl. Találkoztam az Etna igazi arcával, gyakorlatilag megéltem a Vezúv-katasztrófát…mikor felmentünk az Etna főkráteréhez több száz másik emberrel, nemsokára a láva csordogálás földrengéssel megerősödött kőfolyással indult meg s a menekülő emberek rohantak le a vulkánról…a tömegben pedig jött a szörnyűség, elszakadt tőlem Cinthya mikor mar a levegőbe lövellt a láva. Zúdult a tömegre, ugráltuk át a forró kőfolyás zuhatagokat s mire a kocsihoz értünk addigra ott lettek a szüleim is a régi utazós Nissan Sunny kocsinkkal s ekkor egy lávalavina megindult s mindenki odaveszett ordítva tuszkoltak a szüleim a kocsiba én meg őrült módon üvöltöttem Cinthy nevét, majd berohantam a lávazuhatag felé,ahol szembe futott velem s mondta hogy ő egy másik oldalon jött le…nos ilyen almok jönnek ha egy működő vulkán tetején veszel ki szállodát!❤️????”

Eletem legszornyubb remalman vagyok tul. Talalkoztam az Etna igazi arcaval, gyakorlatilag megéltem a Vezúv katasztrofat…mikor felmentunk az Etna főkrateréhez tobbszaz masik emberrel, nemsokara a lava csordogalas foldrengessel megerosodott kőfolyással indult meg s a menekulo emberek rohantak le a vulkanrol…a tomegben pedig jott a szornyuseg, elszakadt tolem Cinthya mikor mar a levegőbe lövellt a lava.Zudult a tomegre,ugraltuk at a forro kofolyas zuhatagokat s mire a kocsihoz ertunk addigra ott lettek a szuleim is a regi utazos Nissan Sunny kocsinkkal s ekkor egy lavalavina megindult s mindenki odaveszett orditva tuszkoltak a szuleim a kocsiba en meg orult modon uvoltottem Cinthy nevet, majd berohantam a lavazuhatag felé,ahol szembe futott velem s mondta hogy ő egy masik oldalon jott le…nos ilyen almok jonnek ha egy mukodo vulkan tetején veszel ki szallodat!❤️????

Musican, Artist (@vargaviktorv) által megosztott bejegyzés,

Akinek feltűnt volna, igen, jól látta: Varga az Etnán a jóval északabbra fekvő Vezúv katasztrófáját élte meg. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top