Sztárok

Istenes Bence: elveszem Adélt, de nem a baba miatt

Istenes Bence és Csobot Adél kisfia, Istenes Nátán 11 hónapos, a család Budapest és Köln között ingázik, de inkább a német városban él. A műsorvezető esküvőre készül.

Átfogó cikket közölt az e heti Story magazin Istenes Bence és Csobot Adél életéről. Adél elmondta, hogy elkezdtek berendezkedni Kölnben, de nyáron lakást cserélnek, mert a mostanit csak rövid távra bérelték ki. Bence reggelente dolgozni megy a helyi tévéhez, kora este ér haza. Adél keresi még a helyeket, hogy hol vásároljon, hol sétáljon a gyerekkel, de egyre otthonosabban érzi magát, és egyre otthonosabban jár-kel az egymilliós lakosú városban.

Istenes Bence és Csobot Adél gyermeke, Nátán éppen 11 hónapos, az apja azt mondja, bármikor lábra állhat, de elképzelhető, hogy akkor ő nem lesz itthon, ugyanis jövő héten 50 napra forgatni megy az RTL Klub felélesztett realityjét, a Survivort – egyenesen a Fülöp-szigetekre. Csobot Adél ebben az időben színházi kötelezettségei miatt Budapesten lesz majd Nátánnal. 

A elmondottakhoz Istenes hozzáteszi, hogy: “Elveszem Adélt, de nem a baba miatt.” További részletek az e heti Story magazinban.

Istenes Bence: Elveszem Adélt, de nem a baba miatt

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top