Sztárok

Demcsák Zsuzsa kedvenc testrésze szép méretes

Rengetegen bókolnak Demcsák Zsuzsának, akit több tévénéző nevezett már az egyik legszebb műsorvezetőnek. Most az is kiderült, ő maga melyik testrészét szereti a legjobban.

Demcsák Zsuzsa a Vigyázat, gyerekkel vagyok! műsorban kicsit beégett, ahogy ő maga fogalmazott, de igazából az egészet jó mókának fogta fel.

“Való igaz! A Vigyázat, gyerekkel vagyok műsorban szembesültem azzal, h a lányom szerint soha nem fürdök. Ők valóban nem látják a napi rituálém 4.30kor, hiszen alszanak. Én pedig mindennap fürdök, és hajat mosok – ez pedig nem magyarázkodás” – írta a Facebook-oldalán Demcsák Zsuzsa, a szövegbe pedig több szmájlit (mosolygós fejet, ilyeneket: ????????????) tett, hogy jelezze, érti a humort. 

Demcsák Zsuzsa kedvenc testrésze szép méretes

De nem csak a tisztálkodási szokásai “szorultak magyarázatra”. Amikor a műsorvezető a lányával nagy egyetértésben megjelölte, melyik a kedvenc testrésze. 

Demcsák Zsuzsa kedvenc testrésze szép méretes

“Édesapám engem mindig a nyakam alapján becézett, Nofertitinek hívott sokszor, mert nagyon hasonlítok szerinte az egyiptomi hercegnőre. És ezt tudják a gyerkők is, hogy a hosszú nyakam miatt hív így” – mesélte el a műsorvezető. 

Demcsák Zsuzsának eddig inkább a dekoltázsát, hosszú lábát dicsérték, vagy hogy olyan alakja van, hogy mindent felvehet. Ki gondolta, hogy éppen ez a kedvenc testrésze? Ehhez egy Vigyázat, gyerekkel vagyok! kellett. 

Neked is ez a legfeltűnőbb Demcsák Zsuzsán? Szavazz!

Demcsák Zsuzsa kedvenc testrésze szép méretes

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top