Sztárok

Ördög Nóra és családja itthagyja az országot

Ördög Nóra és Nánási Pál hamarosan családostul, mindenestül elhagyják az országot, Nóra ugyanis nem akar a gyerekei nélkül maradni, amíg külföldön forgat.

A TV2 “pénzt, paripát, fegyvert” nem kímélve vág neki legújabb reality showjának, ami Magyarországon Ázsia Expressz – A sárkány útja címmel fog futni. A műsorban celebeket állítanak párba, akiknek Vietnamból Thaiföldre kell eljutniuk körülbelül egy hónap alatt, napi egy dollárból. Az ötezer kilométeres túra miatt hagyja ott Muri Enikő az Operettszínházat, Ördög Nóra pedig az egész családját átköltözteti Ázsiába a felvétel idejére.

Ördög Nóra és családja itthagyja az országot

“Hatalmas kihívás és nagy kaland lesz! Természetesen nem vállaltam volna a feladatot, ha hetekig távol kellett volna lennem a családomtól, így a döntést nagy kupaktanács előzte meg – mondta a Blikknek Nóra, aki a műsor házigazdája lesz. – Hálás vagyok a férjemnek és a családomnak, hogy támogattak. Szerencsés vagyok, hisz Pali munkájának köszönhetően meg tudjuk oldani, hogy velem tartsanak, így ez a műsor a munka mellett nagy családi kaland lesz. Természetesen a megfelelő óvintézkedések mellett.”

A hároméves Mici és a kétéves Vencel persze távol maradnak a dzsungeltől, és valószínűleg nem napi egy dollárból fognak tengődni, amíg édesanyjuk dolgozik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top