Sztárok

Muri Enikő elmegy az országból

Nem számított rá Muri Enikő, hogy kirúgják az Operettből amiért elvállalta a TV2 új utazós realityjét, amitől spirituális feltöltődést is vár.

“Igen, a hír igaz, valóban megváltunk Muri Enikőtől (…) Előre közöltük vele, hogy amennyiben mégis igent mond erre a műsorra, akkor nem kell többet előadásra jönnie, erről írásban is tájékoztattuk a héten” – nyilatkozta tegnap az Operettszínház igazgatója, mikor Muri Enikőről faggatták. Ennek ellenére Enikőt állítólag meglepte a lépés.

????????????????????#nagyazarcom #marieantoinette #musical #operettszinhaz #ezjolnezki

A post shared by Muri eniko (@murieniko) on

Enikő a távozás tényét a Blikknek nem kommentálta, viszont élénk képet festett arról, mire számít az új tévéműsor forgatásán. “Sokan ismerik az Ízek, imák, szerelmek című filmet, amely egy nőről szól, akinek gyökeres változásra van szüksége az életében, és ezért gondol egy nagyot, és nekivág a világnak. Valahol én is ezt érzem most, hogy alig három hét múlva betöltöm a 27. életévemet” – mondja az énekesnő.

“Nagyon vonz Ázsia, a kultúra, a mentalitás, és mindig is érdekelt a buddhizmus is. El sem hiszem, hogy eljuthatok végre ezekbe az országokba, nem is beszélve arról, hogy én szeretem a versenyhelyzeteket, inspirálnak, motiválnak. Én nem bizonyítani akarok, hanem élni, megélni és élvezni az életet” – fogalmazott a lapnak Muri Enikő, aki a Bors szerint hárommilliós gázsiért forgat egy hónapon keresztül Ázsiában.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top