Sztárok

Úristen, de cuki Istenes Bence és a kisfia

Az utolsó napokat tölti a családjával Istenes Bence, hamarosan külföldre megy, közel 2 hónapra. Kihasználja a maradék időt.

Jövő héten indul Istenes Bence Ázsiába, hogy 50 napon keresztül forgassa az RTL Klubon felélesztett Survivort. Istenes anno hosszasan gondolkodott, hogy bevállalja-e a külföldi melót, de végül úgy döntöttek Csobot Adéllal, hogy menni kell, egy ilyen lehetőséget egyszerűen nem szabad kihagyni. “Életemben ez volt ez első eset, hogy értelmet nyert az egyik szemem sír, a másik nevet kifejezés. Elsőre azt gondoltam, mekkora fejlődési lehetőség ez a műsor, és milyen jó, hogy a csatorna rám gondolt. Ám egy pillanat múlva az ugrott be, hogy mi lesz a családommal. Adéllal nagyon sokat beszélgettünk, mérlegeltünk, de végül arra a döntésre jutottunk, hogy ezt bevállaljuk, hiszen egy ilyen lehetőségre igent kell mondani. Úgy érzem, a kapcsolatunk ezt is kibírja. Szerencsére jól megvagyunk, annyira kerek az egész, hogy hihetetlen – mondta Istenes még januárban, és hozzátette, hogy a legszörnyűbb számára, hogy nem lesz itt kisfia, Natan egyéves születésnapján. – Natan most olyan időszakban van, hogy hirtelen feláll, elindul, most jönnek a fogai, így félő, hogy ezeken nem leszek jelen, amit nagyon sajnálok. Ezen kívül Adél, a nagypapám és az én harmincadik születésnapom is beleesik ebbe az időbe.”

A műsorvezető már készül az útra, és amennyi időt csak tud, a családjával tölt. És posztol. Ma a fiával, és ezzel a kommentel: “Joooreggelt, kihasznalom az utolso napokat a csaladommal, jov heten irany Survivort forgatni 50 napra.”

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top