Sztárok

Tarolt Sági Szilárdék megható előadása a Nagy duetten

Ahogy azt már megszoktuk, a Nagy duett mindig tud meglepetést okozni. Sági Szilárd és Völgyesi Gabi párosára csak kevesen fogadtak volna nagyobb összeggel, hogy sikeresek lesznek, pedig az első produkciójukkal taroltak.

Borzongtam, miközben hallgattam! Fantasztikus volt. Csodálatos előadás – lényegében ilyen hozzászólások érkeztek Sági Szilárd és Völgyesi Gabi első Nagy duett-előadásához. A páros a Füstbe ment tervet adta elő zenés verzióban, és mivel a zsűri lényegében rábízta a közönségre a döntést (mivel mindenkinek ugyanannyi pontot adott), ezért hamar kiderült: a közönség megszórta szavazatokkal az utoljára színpadra lépő párost. 

“Mindig sok múlik a közönségen, mi megtettünk mindent. Nem rontottunk szöveget, nekem ez mindig parám” – mondta még a szavazás előtt Völgyesi Gabi, akit láthatóan meglepett, hogy első helyre kerültek a listán. 

Tarolt Sági Szilárdék megható előadása a Nagy duetten

Sági Szilárd nem is tudta titkolni az örömét, amikor meglátta az eredménytáblát. Pláne, hogy a verseny előtt úgy tűnt, nem is tudja vállalni a Nagy duettet, mivel torkában polipot találtak az orvosok. 

“Én speciel nagyon jól éreztem magam. Nagyon könnyű volt a Gabi mellett, mert egyrészt segített nekem egy csomót, másrészt ő egy nagyon érzékeny ember. előtte megfogtuk egymás kezét a színfalak mögött, egymás szemébe néztünk, ráhangolódtunk kicsit. Próbáltunk egy nem pörgős dalból kihozni mindent, amit érzelmekkel lehet” – mondta az előadásról Sági. 

Tarolt Sági Szilárdék megható előadása a Nagy duetten

 Nézd vissza, mivel hatotta meg a közönséget a páros:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top