Sztárok

Itt vannak az Exek az édenben első lányai

A két nagykamasz mellé egy tapasztalt lány is beköltözött. Exek Andika anno VV Cristofel nője volt, a kubai szerint a testét is árulta. Hamarosan kezdődik az Exek az édenben.

Április 18-án, kedden startol a VIASAT3 új realityje, az Exek az édenben, amit Balin vettek fel, és aminek Bódi Sylvi a műsorvezetője. A műsor három lánnyal és három fiúval indul április 18-án, ma a lányokat mutatjuk be. 

Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila
Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila

Exek Andika

Szerény lány (nő), immár 32 éves, és könnyen szerelembe esik. “Minden reggel felkelek, és belenézek a tükörbe, és azt mondom, hogy de jól nézek ki.” Amikor beszéltünk vele, Exek Andika elmondta, hogy a jövőben nem lenne rest kés alá feküdni: mellnagyobbítása volt már, most a fenékimplantátum tetszik neki. Szó esett arról is, hogy ő biza’ volt már címlapon, amikor 2013-ban VV Cristofel nője volt. Vele úgy jött össze, hogy megbökte a Facebookon, miután a fiú szakított Veronikával, és egymáséi lettek. Szakításuk után Cristofel a Blikknek beszélt a lányról: “Andi nagyon kedves, rendes lány, bár szakítottunk, a mai napig nagyon jóban vagyunk…  Egy ideig hoszteszként dolgozott, de később nem talált normális munkát, amiből meg lehetne élni, bizonyára ezért hirdeti magát az ilyen oldalakon. Sajnos tudok róla, hogy ő is ezzel foglalkozik, sok lány van a környezetemben, akiknek csábító a szexmunka, és a vele járó sok pénz, még akkor is, ha ez megaláztatással jár. Az a baj, hogy ezek a lányok soha nem fognak normális, komoly kapcsolatot kialakítani és soha nem tudnak rendes munkával ennyi pénzt keresni. Hazugságban élnek, és olyan körökbe keverednek, ahol megszokott például a drogozás, így nagyon mélyre képesek süllyedni.” Andika persze minderre rácáfolhat, egy társkereső realityben akár társra is találhat. 

Exek Dia

Fontos infó: papírja van róla, hogy szexmániás, de azt mondja, még nem volt szerelmes. Exek Dia elmondta, hogy amikor anno Szegedről Budapestre költözött, elég sokat beszélt a rendőrséggel, mivel egy drogos mellett lakott Csepelen, és az állandóan rá akarta törni az ajtót. A férfiakon szereti a tetoválást, a borostát és az inget. 

Select Text

Exek Franciska

Iskolás, modellkedik, hostesskedik. Exek Franciska 20 éves, fiatal kora ellenére “régóta keresi az igazit”. Azt mondja, egy férfi csak vele foglalkozzon, ne írogasson senkinek, mivel ő féltékeny típus. A szex szerinte fontos, és olyan férfit akar, aki irányít. Úgy véli, kibírja a játékot szex nélkül. Meglátjuk.

Select Text

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top