Sztárok

Zimány Linda és Kedves Ferenc nagyon szeretik egymást

Zimány Linda a Blikknek adott interjút, amiben Kedves Ferencről is beszélt.

“Még nem került sor lánykérésre, de ha egyszer felteszi nekem a nagy kérdést, igent fogok mondani… ennél harmonikusabb kapcsolatban még nem éltem senkivel” – nyilatkozta 2016 júliusában Zimány Linda a Hot! magazinnak, amikor arról kérdezték, hogy hozzámenne-e Kedves Ferenc üzletemberhez. 

Aztán 2017 februárban érkezett a döbbenetes hír, hogy Zimány Linda és Kedves Ferenc szakítottak. “Az utóbbi időben az érzéseink egymás iránt megváltoztak, a barátság viszont megmaradt, éppen ezért tudtunk felnőtt emberek módjára, intelligens módon különválni” – írta Zimány Linda a szakításról.

2016 nyarán még boldogok voltak együtt /Smagpictures.com / Szabolcs Birton
2016 nyarán még boldogok voltak együtt /Smagpictures.com / Szabolcs Birton

 Az ügyvédbojtárként dolgozó Zimány Linda most az nyilatkozta a Blikknek, hogy nincs túl a szakításon. “Nagyon szeretjük egymást, csak kissé bonyolult lett körülöttünk minden. Sokat jelentünk egymásnak.” Szerinte az volt a baj, hogy mindketten túl erős egyéniségek. “Mind a ketten a saját érdekeinkhez ragaszkodtunk, és nem léptünk tovább.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top