Sztárok

Hajdú Péter gyakori vendég lesz a saját luxusklinikáján

Magánszakorvosi rendelőt nyit Hajdú Péter, már csak az orvosok és a betegek hiányoznak az épületből Törökbálinton – írja a Blikk.

Hajdú Péter, aki természetesen újranősülne, másra bízza majd az orvosok kiválasztását a magánorvosi rendelőjébe, amit egyébként Csisztu Zsuzsa férjével, dr. Ketskés Norberttel közösen nyitott. 

“Az éttermemben sem én főzök vagy állítom össze az étlapot, ezt a részét azokra hagyom, akik ehhez értenek” – mondta Hajdú Péter a Blikknek. Azt is hozzátette, hogy ő hipochonder, és biztosan állandó vendége lesz a rendelőnek.

A 170 négyzetméteres rendelő megnyitása 100 millió forintba került, Hajdú Péter azt mondta, magánerőből hozták létre, csak egy kis hitelt kellett felvennie, de pályázati pénz nincs benne. “Ez is egy komoly, százmilliós beruházás, amiben én nagyon bízom, és optimista vagyok” – tette hozzá Hajdú Péter, akinek ez a vállalkozása előreláthatóan csak több év múlva térülhet meg.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top