Sztárok

6 év börtönt kapott a sorozatsztár, Ricardo Medina

Hat év letöltendő börtönbüntetést kapott az amerikai sorozatsztár, Ricardo Medina, mert karddal halálra szúrta lakótársát.

A 38 éves Ricardo Medina március közepén beismerő vallomást tett vádalku keretében. A sorozatsztár bűnösnek vallotta magát erős felindulásból elkövetett emberölésben. A bíróság az így kiszabható legmagasabb büntetésre, hat év letöltendő börtönre ítélte a kaliforniai Lancasterben tartott csütörtöki ítélethirdetéssel.

Az ügyészség eredetileg előre kitervelt szándékkal elkövetett gyilkossággal vádolta Ricardo Medinát, amelyért életfogytiglanit is kaphatott volna. A BBC úgy tudja, Medina a barátnője miatt veszett össze még 2015 januárjában lakótársával, Josh Sutterrel, akit a vita hevében karddal többször mellbe szúrt.

Ricardo Medina, aki leginkább a Power Rangers szuperhősöket felvonultató sorozatából ismert, maga hívta ki a rendőrséget, de azt állította, önvédelemből cselekedett, a gyilkossággal csak egy évvel később vádolták meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top