Sztárok

Az első babafotók Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté kisfiáról

Alig több mint egy hónapja jött világra Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté gyermeke, Ádám. A héten elkészültek a babáról az első nyilvános képek, és a szülők is elmesélték, hogyan változott meg az életük.

A 34. héten, koraszülöttként, 2370 grammal jött világra alig több mint egy hónappal ezelőtt Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté kisfia, Ádám, de ahogy a családhoz elsőként ellátogató Best magazin exkluzív riportjából kiderül, az operettsztárok otthonában nagyobb nem is lehetne a boldogság és a harmónia.

Noha Dancs Annamari 30 órát várt a császármetszésre, Kerényi Miklós Máté pedig az utolsó napokban, rohamtempóban szerelte össze a baba és az anyuka hazaérkezésére a bútorokat, egyikük sem félt vagy izgult egy pillanatig sem, az új szerepekbe pedig pillanatok alatt beletanultak: míg Ancsa azt mondja, nála “a színésznő-anya »párharcban« az anya kiütéssel győzött”, Máté a próbák és az előadások mellett is igyekszik kivenni a részét a gyereknevelésből, és ha kell, pelenkáz, fürdet, vagy épp eteti a kicsit a cumisüvegből. Ádám pedig szerencsére gyorsan gyarapodik: egy hónap alatt egy kilót hízott, és most, hogy itt a jó idő, nagyon élvezi azt is, ha napra viszik.

A pár egyébként azt is elmondta, hogy a baba roppant “megértő” és szófogadó. A büszke apuka nevetve magyarázta el a lapnak, mit kell ez alatt érteni: “Mindent megbeszélünk Kismackóval – mert így becézzük –, például hogy most egy órát aludjon, mert az anyukájának muszáj megmosni a haját. Megérti és elalszik.” 

További részletek és egy halom kép az e heti Best magazinban.

Az első babafotók Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté kisfiáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top