Sztárok

Rákóczi Feri balhéba keveredett az utcán

Rákóczi Feri balhéba keveredett egy nyitott autó miatt Budapest belvárosában, pedig csak segíteni akart. Végül az ismertsége mentette meg.

Rákóczi Feri tegnap mesélt a kalandjáról a  Rádió1 Reggeli Show-jában. “Megálltam a kocsival, és láttam, hogy egy közelben parkoló autó utasoldali ajtaja csak félig volt bezárva. Nem ült benne senki, és a környéken sem láttam senkit, ezért odaléptem, és két kézzel nekitámaszkodva benyomtam az ajtaját, ami be is csukódott. Viszont ebben a pillanatban egy távolabb álló férfi erélyesen rám ordított – kezdte a műsorvezető. – Az illető nagyon ingerült lett, és rögtön felém rontott, h­iába magyaráztam, hogy csak a kocsi ajtaját csuktam be rendesen, mert félig nyitva maradt. Nem hitt nekem. Meg volt győződve arról, hogy én az ő kocsiját bizony el akartam lopni, ő pedig rajtakapott, és ezért most megkapom a magamét. Feszült helyzet volt, káromszavak is elhangzottak az irányomba, de közben valahogy meg tudtam vele értetni, hogy ha a kocsit el akartam volna lopni, akkor nem az utasoldalon próbálkozom” – emlékezett vissza Rákóczi Feri, akit végül a hírneve mentett meg. “Emberünk egyszer csak rákérdezett, hogy Te vagy az, Feri?, és innentől már nem volt nehéz megmagyarázni neki, hogy csak segíteni akartam” – idézte fel.

“Elképzelhető, hogy nem úsztam volna meg ennyivel, ha nem számítanék ismert embernek. Ezt nem tudom megítélni, mivel ismert vagyok. Aggasztónak inkább azt tartom, milyen alacsony az emberek ingerküszöbe. Tapasztaltam, hogy egy áruházi bevásárlókocsin is össze tudnak veszni” – osztotta meg gondolatait az esettel kapcsolatban a Blikk-kel Rákóczi Feri.

Fotó:facebook.com/Rákóczi-Ferenc
Fotó:facebook.com/Rákóczi-Ferenc

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top