Sztárok

Osvárt Andreán csak a pszichológus tudott segíteni

A színésznő másfél évig járt terápiába azok után, hogy eljutott a mélypontra. Osvárt Andrea élete legjobb befektetésének tartja, hogy szakemberhez fordult.

Sokszor bebizonyosodott már, hogy lehet egy híresség szakmailag bármilyen sikeres és népszerű, a lelki és magánéleti válságoktól egy sor jó szerep vagy slágerlistás dal, sőt még egy csomó koktélparti sem véd. Most Osvárt Andrea mesélt a Hot! magazinnak arról, hogy irigylésre méltó karrierje ellenére ő is megélt egy súlyos mélypontot.

🙂 #weekend #on! ???? #hello #greetings #saluti #üdv

Andrea Osvart (@andreaosvart) által megosztott bejegyzés,

“Egy mély gödörben éreztem magamat. Fizikailag és lelkileg is le voltam strapálva. Súlyosan lefogytam és étvágyam sem volt” – idézi a színésznő vallomását a Blikk. A mostanában Vakfolt című produceri munkáját népszerűsítő Osvárt azt is elmondta, hogy sem egyedül, sem szerettei támogatásával nem sikerült úrrá lennie a nehézségeken, ezért végül pszichológushoz fordult, és bár eleinte nehéz volt szembenéznie azzal, hogy valaki objektíven értékeli a helyzetét, csak a szakember tudott segíteni rajta.

Look who's here: the lovely and beautiful @catrinelmarlon ????❤????

Andrea Osvart (@andreaosvart) által megosztott bejegyzés,

“Hiába volt kedvesem, mégsem voltam boldog. Volt egy nehéz természetű ember is az életemben, aki szinte tönkretett. Ki kellett őt iktatni az életemből, ami sikerült is” – árulta el Osvárt Andrea, aki a másfél éves terápia végére tökéletesen kilábalt a gödörből, így egész élete legjobb befektetésének tartja, hogy pszichológushoz fordult. A színésznő azt is hozzátette: egyáltalán nem szégyen segítséget kérni, ha bajba jut az ember.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top