Sztárok

Pataki Ádám a Liptai Claudiával lehetséges esküvőjéről is beszélt

Pataki Ádám eddig nem beszélt a magánéletéről, de most az első házasságáról és Liptai Claudiával való kapcsolatáról is hosszasan beszélt. Na meg ikerlányai és Claudia lánya, Panka viszonyáról.

Hosszú interjút közölt Pataki Ádámmal a Story magazin. A cukrász elmondta, hogy Claudiával a kezdeti rokonszenv hirtelen alakult szerelemmé, sőt megjegyezte, hogy ez a szerelem sírig tart. Pataki és Liptai kisfia, Marcell 2016. október 28-án született, Pataki pedig elmesélte, hogy “teljesen” megváltoztatta addigi életüket. “Újra szembesültem vele, hogy az életnek csak akkor van értelme, ha az embernek gyerekei születnek” – mondta. A cukrász úgy véli, hogy az összhangra, ami közte és Claudia közt volt, Marcell “még rátett egy lapáttal”, megjegyzi, hogy szerinte Claudia édesanyja és az ő édesapja küldte odafentről a fiút, hogy még boldogabbak legyenek. 
Az interjúban szóba kerül az esküvő, mivel Pataki márciusban hivatalosan elvált az első feleségétől.

“Felvetődőtt már, hogy összeházasosnak Claudiával?” – kérdi a lap. 

“Hogyan szokták fogalmazni? Sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom. Majd meglátjuk, mindennek eljön az ideje. Talán egyszer, ha majd úgy gondoljuk, meglépjük” – válaszolta Pataki, aki azt is megemlíti, hogy lehet, hogy Claudiát sokan “vagány, nagyszájú dívának gondolják, de közben ő az egyik legérzékenyebb és legérzelmesebb ember”, akivel valaha találkozott. 

Pataki Ádám Liptai Claudiáról: Ő a legérzelmesebb ember

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top