Sztárok

Egyezkedik a végrendeleten Klapka György családja

Apjuk akarata ellenére nem akarják kizárni Klapka György gyerekei a legidősebb testvért a végrendeletből. Egyezségi tárgyalásokat folytatnak az ügyben.

Az örökösök szerda délután közel két órán át egyezkedtek a január elején elhunyt Klapka György végakarata felett. A végrendeletben állítólag az áll, hogy György nem részesülhet a családi örökségből, mert az üzletember úgy vélte, ő nem a vér szerinti fia. Ám úgy tűnik, bármit is tervezett a vállalkozó, az özvegye, Mari és a többi testvér, Christian, Nikol, Dennis és Sandy máshogy gondolja  írja a Blikk

“Egyezségi tárgyalásokat folytatunk, még nincs lezárva az ügy. Amíg zajlanak az egyeztetések, addig részletekről nem beszélhetünk, titoktartási nyilatkozatot kértek a családtagok, hogy ne szivárogjon ki semmi. Szóval csakis arról beszélhetünk, hogy egyezkedünk, egyelőre békés úton” – mondta a lapnak a közel kétórás megbeszélés végén ifj. Klapka György ügyvédje, dr. Székely Andrea. 

Egyezkedik a végrendeleten Klapka György családja

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top