Sztárok

Kitagadott fiának köszönheti a vagyonát Klapka György

Klapka György végrendelete körül egyre nagyobb a zűr. A kitagadott fiúval kapcsolatos történetbe beszállt annak nevelőanyja, Manyika is (aki Klapka húga), illetve fia, Répás Lajos.

Március 23-én derült ki, hogy a januárban elhunyt Klapka György megtagadta egyik fiát a végrendeletében, majd pár nappal később az ifjabb Klapka György harcba száll az örökségért. A Story magazin e heti számában hosszasan beszél az elhunyt Klapka húga, Manyika, aki húszéves koráig nevelte “Gyurikát”, miután annak édesanyja, Koltai Mari belehalt a szülésbe, Klapka pedig még Berlinben élt. Manyika biztos benne, hogy Gyurika vér szerinti gyermek, mivel az anyja vonásait és az apja természetét örökölte, sőt megjegyzi, hogy a bátyja sosem tett arra célzást, hogy a fiú ne az ő gyereke volna.

Kitagadott fiának köszönheti a vagyonát Klapka György

A Story írásának talán ennél is érdekesebb részlete Manyika fia, Répás Lajos nyilatkozata. A férfi szerint ugyanis Klapka György konkrétan Gyurikának köszönheti a vagyonát. “Nagy disznóság, amit a nagybátyám állít a végrendeletében – mondta. – Gyurinak köszönheti, hogy itthon felépíthette a cégbirodalmát. Annak idején ugyanis Németországban adócsalásért elítélték a nagybátyámat, amit nem is titkolt. Ezért nem kezdhetett hivatalosan új vállalkozásba. A híres Klapka GmbH, amit Düsseldorfban jegyeztetett be, és adómentesen hozhatta Magyarországra az akkor kuriózumnak számító használt nyugati autókat, valójában az ifjabbik Klapka György nevén futott, kihasználva a névazonosságot. Ezzel az autóbiznisszel alapozta meg a nagybátyám a vagyonát, felhasználva ehhez a megtagadott »fiát«, Gyurikát.”

Kitagadott fiának köszönheti a vagyonát Klapka György

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top