Sztárok

Az X-Faktorban tűnhet fel Kiss Ramóna

Új, nagyszabású feladat várhat Kiss Ramónára az RTL Klubon, méghozzá az X-Faktorban. Azt beszélik, ő lehet Istenes Bence utódja.

A tehetségkutató 2017-ben folytatódik, ám több emblematikus arc is távozik a műsorból. Tóth Gabi a zsűriből, Istenes Bence pedig az X-Faktor műsorvezetői posztjáról. Még keresik az utódaikat, ahogy a műsor új tehetségeit is.

A Bors úgy értesült, hogy komoly esélyes a Barátok köztből tavasszal távozó Kiss Ramóna, aki mostanában egyre több új feladatot kap a csatornánál. Van, aki szerint már fix Kiss Ramóna helye az X-Faktorban. “Mindenki maximálisan megbízik Ramiban, de próbafelvételeken gyakorolnak vele. A hivatalos fotózás is megkezdődött” – mondta egy neve elhallgatását kérő személy a lapnak. A csatorna nem erősítette meg az értesülést. “A 2017-es X-Faktor jelenleg a casting szakaszában van, a jelentkezők meghallgatásán dolgoznak a szerkesztők, mentorokról és műsorvezetőkről még korai lenne beszélni” – reagált Pécsi Norbert Sándor, az RTL Magyarország sajtókapcsolati vezetője.

Az X-Faktorban tűnhet fel Kiss Ramóna

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top