Sztárok

Nézd meg, hogyan porszívóz tűsarkúban Gregor Bernadett

Ritka az az eset, hogy egy nő tűsarkút vegyen fel otthon, de Gregor Bernadett egyik nyugtatója az, ha a lábát ebbe bújtatva porszívózhat.

Gregor Bernadett színművésznő a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsor vendége volt. Mint az előzőek, úgy ez az adás is roppant szórakoztató volt, a színésznő mellett ott ült még Czutor Zoltán gitáros-énekes-dalszerző és Emilio, aki az utóbbi időben nevetve vagy idegesen “cigánylányozza” a nejét az Édes életben.

Az alábbi jelenetben Gregor Bernadettet veszi górcső alá Ördög Nóra műsorvezető, a kérdés a következő: “Mit csinál anya otthon, ha mérges?” Gregor nem dumál mellé, a válaszokra őszintén reagál, azaz nem fenyeget meg senkit, hogy világgá megy (enyhe iróniával még meg is jegyzi, hogy ezt a reményt nem adja meg nekik), közli, hogy macskákkal nem zárkózik be a fürdőbe, viszont bólint, amikor arról van szó, hogy tűsarkúban porszívóz, ha meg akar nyugodni, sőt: ezt megerősíti az adásban kisfia, Álmos is. Még ha ez hihetetlennek is tűnik, itt van egy gif, ami annak köszönhető, hogy porszívózás közben Gregort levideózta a férje: 

via GIPHY

Itt meg az egész videó, sok nevetéssel:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top