Sztárok

Kiderült, hogy mikor indul a következő hazai reality

Az Exek az édenben koncepciója a balhé melegágya. Még a sokat tapasztalt Bódi Sylvi is csak kapkodta a fejét a játék során.

Mint azt már írtuk: a VIASAT3 új realityjének helyszíne az indonéziai Bali szigete, műsorvezetője pedig Bódi Sylvi.
Az Exek az édenben az angol Ex on the Beach formátum alapján készült, és nem a hagyományos párkereső reality mezsgyéjén halad: kezdetben három fiú és három lány költözik be egy luxusvillába, hozzájuk hetente érkeznek új játékosok, akik nem mindenki számára lesznek ismeretlenek, ugyanis az egyes szereplők volt fiújáról vagy volt barátnőjéről van szó.

Megnézem
Összes kép (1)

“Egy epizód sem fog unalmasan telni. Bevallom, volt olyan kiszavazó ceremónia, ahol én is csak kapkodtam a fejem, és döbbenten álltam. Szerelmi vallomás, sírás, veszekedés, cicaharc… lesz itt minden. A szereplők alkalmanként túltesznek egy brazil szappanoperán is” – magyarázta Bódi.  

Az Exek az édenben során hetente kiszavaznak valakit a játékosok, és a legvégén csak egy pár marad, aki hazaviheti a főnyereményt. Bódi azt mondja, hogy “nagyon vegyes és érdekes csapat jött össze”, és hozzáétette, hogy szerinte egyesek közt az első perctől izzott a levegő. 

Az Exek az édenben április 18-tól hétfőtől csütörtökig látható a VIASAT3-on.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top