Sztárok

Beszippantja a tévé Eszenyi Enikő társulatát

Kilenc művész hagyja el az évad végén a Vígszínházat. Eszenyi Enikő nincs könnyű helyzetben, hiszen társulatát elszippantja a televízió a magas gázsival.

Stohl András mellett másik nyolc színművész is felmondott Eszenyi Enikőnek. A színházak életében ugyan nem ritka, hogy az évad végén máshová szerződnek a színészek, de ilyen tömeges felmondásra alig akad példa.

Nemcsak a Vígszínház képtelen versenyezni a hazai tévékkel, a többi színházban is problémát okozhat a színészek távozása. A Bors úgy tudja, az egyre népszerűbb magyar tévésorozatok, mint például A mi kis falunk vagy a Válótársak úgy szippantják be a művészeket, mint egy fekete lyuk. A művészek folyamatos és érdekes munkát, országos ismertséget és magas gázsit kapnak. A Vígszínházat a tévé miatt az évad végén hagyja el Stohl András, Lengyel Tamás és Kerekes József is. Szintén az RTL Klub egyre népszerűbb sorozatában szerepel Bata Éva. 

A Vígszínház a távozásokról úgy nyilatkozott, “az évad végéig minden társulati tagunknak szerződése van, így zavartalanul játsszuk tovább az előadásainkat. Egyelőre tartanak a szerződtetési tárgyalások, szokásainkhoz híven május 1-jén hirdetjük ki az új évad bemutatóit, az évadzáró sajtótájékoztatón pedig a sajtó munkatársai találkozhatnak új és a Vígszínházhoz hosszú évtizedek óta hűséges és odaadó művészeinkkel is”. Az érintett művészek nem nyilatkoztak a távozásról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top