Sztárok

Eszelős dekoltázzsal köszön a tavasznak Sarka Kata

Lemondott az állandó nyilvánosságról, de a napos időt a fényviszonyokhoz illő topban köszönti. Sarka Kata dekoltázsa egyesek szerint nagyra nőtt.

Sarka Kata nemrégiben a 24-nek nyilatkozta, hogy ő már nem az a nő, aki beengedne a házába kamerákat, majd amikor a kérdező afelől érdeklődött, hogy milyen a viszonya Szabó Zsófival, hogy tényleg véget ért-e a barátságuk, akkor közölte, hogy éppen abban az életszakaszban van, amikor már nem beszél magánéleti dolgokról. Innen már csak egy lépcső, és törli magát minden közösségi felületről, hogy nyugodt életet élhessen a város felett, ahonnan ilyen a panoráma: 

#morning #budapest #lovecity

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

A csúnya hajnalhoz képest most az idő szép, Sarka Kata mai napja (2017. 03. 29., szerda) pedig a hashtagek alapján tökéletes és napfényes. Thapa6819 felhasználó szerint Kata mellei gyönyörűek (beautiful boobs, ahogy írja angolul), sysy1984 viszont úgy véli, hogy “Túl nagyok a cicik!:-)” – felkiáltójellel. 

#perfectday #sunny #spring

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

SZAVAZZ: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top