Sztárok

Pásztor Anna párja bármikor beleáll egy utcai bunyóba

Sőt, ha úgy adódik, az énekesnő is elereszt egy két "Bruce Lee – Chuck Norris-mozdulatot". A férje már szaladt bele Pásztor Anna horogütésébe.

Noha kisebb-nagyobb megszakításokkal már 26 éve, a gimnázium óta együtt vannak, nem egész két hónapja állt először nyilvánosság elé párjával Pásztor Anna – akkor viszont rögtön ki is derült, hogy nyitott kapcsolatban élnek. Ráadásul az információcunami ezzel nem is ért véget: az énekesnő most a Borsnak arról is beszámolt, hogy partnere igazi hobbibunyós.

“Balázs az óvoda óta verekszik. Megvadult kutyákat, aluljárós verekedőket választ szét, de simán belenyúl olyan családon belüli erőszakba is, ahol a férj bántja az asszonyt. Szoktak lenni tipikus szórakozóhelyi verekedései is, ha belekötnek, férfia­san beleáll a vitába. Általában szájkaratéval indul, de ha ütnek, akár törött kézzel, vigyorogva is megvédi magát és bárkit, aki vele van” – mondta el az énekesnő, hozzátéve, hogy párja egyik kocsmai balhéja éppen ügyészségi rendezés alatt áll.

Pásztor Anna párja bármikor beleáll egy jó utcai bunyóba

A bunyó egyébként Pásztoréknál családi sport, ugyanis néha Annának is eljár a keze. Amikor Londonban éltek, együtt tanultak bokszolni – egyszer a cukkolódó Balázs bele is lépett partnere balhorgába –, ha pedig Annával kikezdenek, ő még a három fejjel nagyobb férfiaknak is nekimegy. Hogy ezt hogyan kell elképzelni? Pásztor Anna ezt is vázolta: “Egyszer Írországban léptünk fel, ahol egy rögbis belemarkolt a fenekembe, és a színpadról egy Bruce Lee – Chuck Norris-mozdulattal ököllel arcba vágtam. Három kidobó vitt ki.”

Ennyike:

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top