Sztárok

Sági Szilárd komoly kockázatot vállal a Nagy Duett miatt

Sági Szilárdot meg kellene operálni, de túlságosan fontos számára a Nagy Duett, ezért óriási kockázatot vállal, pedig akár a hangját is elveszítheti.

Sági Szilárd vasárnap estétől Völgyesi Gabi oldalán énekel majd a Nagy Duettben, de ez most nem csak azért okoz nehézséget a számára, mert amúgy nem énekes, komoly kockázatot vállalt a műsor miatt. “A gyakorlások alatt tűnt fel Csík Sándor énektanárnak, hogy valami nem stimmel, nem a sima megfázásos rekedtség jellemző a hangomra. Még egy egyszerű magasabb hangnál is erőltetnem kellett az éneklést. Sejtette, hogy valami probléma van, ezért arra kért, mutassam meg a torkomat egy szakembernek” – kezdte a Blikknek Sági Szilárd, akinek a a gégész diagnózisa szerint polip van a hangszálán.

“Meg is néztem, nem is kicsi a jószág. Egyértelmű, nincs ott a helye, ezért le kellene műteni. Ez meg is történt volna, ha nem lenne begyulladva egyébként is a torkom. Ráadásul egy ilyen operáció után hetekig némaságra van ítélve az ember, ami az első adásig még bele is fért volna, de akkor ki kell hagynom a felkészülést” – mondta el Sági Szilárd, aki ezért úgy döntött, kockáztat, és a polip ellenére színpadra lép. Nem akar kimaradni a Nagy Duettből, pedig nagy a kockázat, hiszen akár a hangját is elveszítheti, ha túlságosan megerőlteti magát.

Sági Szilárd komoly kockázatot vállal a Nagy Duett miatt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top