Sztárok

Nézd meg, hogy nyaral Majka a családjával Amerikában

Majorosék tegnap ültek repülőre, ma pedig már Venice Beachen vannak. Egy hónapot töltenek az USA-ban.

Előrehozott vakációra indult az Egyesült Államokba a Majoros família: Majka, Dundika és két gyermekük tegnap ültek repülőre, ma pedig már az ez idő tájt közepesen napos Kaliforniában, közelebbről a Los Angeles-i Venice Beachen múlatják az időt.  

????????????‍????‍????‍????????‍???? #jövünk

A post shared by majoroshajnalka (@majoroshajnalka) on

Videójukban Majkáék nem nagyon szaporítják a szót (azt sem tudjuk meg, hogy a képeken látható tízdollárost vajon a tenger sodorta-e partra), de korábbi nyilatkozataikból tudjuk, hogy Az 50 milliós játszma forgatása utáni egy hónapos pihenőjüket töltik az USA-ban, ahova szinte már hazajárnak, és egyszer talán véglegesen ki is költöznek.  

Venice✔✈????

A post shared by Peter Majoros (@majesz187) on

Majorosék kedvenc célpontja Las Vegas, ezért főhadiszállásukat most is a kaszinóvárosban rendezték be, de ahogy a videó egyik kommentelője is céloz rá, rapperi minőségében Majkának a Venice Beach-hez közeli Comptonba is kötelező ellátogatni. Elvégre (majdnem) minden egyenesen onnan jön, ami jó a hiphopban.

#californialove

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top