Sztárok

Visszatér a képernyőre Konta Barbara, a Barátok közt egykori sztárja

12 év után visszatér a képernyőre az egykor a Barátok közt Hoffer Eszterét alakító Konta Barbara, akihez 8 éves kislánya is csatlakozik, sőt: valamilyen szinten már a második gyermeke is részese a műsornak.

Konta Barbara legutóbb három éve hallatott magáról, amikor focista férjével beadták a valópert, majd nem sokkal utána új párra talált. Most a kislányával együtt szerepel a Vigyázat, Gyerekkel vagyok! jövő heti adásában. Az egykori sorozatsztár hamarosan kétszeres anyuka lesz, hiszen egy héten belül szül. “Bár jól viselem a várandósságot, a vége felé azért már nehezebb. Tényleg minden terhesség más, és ugyan nem mondom magamra, hogy milyen öreg vagyok, de csak eltelt nyolc év” – mondta el a Blikknek Konta Barbara, aki 7 éven keresztül alakította Hoffer Eszter szerepét a Barátok köztben.

“Éreztem, hogy az nem az én utam. Imádtam azt a hét évet, ami a sorozatról és a színházról szólt, de tudtam, hogy nekem váltanom kell. Mindezek nélkül viszont nem tudnám ennyire értékelni a mostani életemet. Nagyon boldog vagyok” – jelentette ki.

Visszatér a képernyőre Konta Barbara, a Barátok közt egykori sztárja

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top