Sztárok

Istenes Bence eltűnik az X-Faktorból

Nagy változások várhatóak az idei X-Faktorban. Úgy tűnik, hogy nemcsak Tóth Gabitól, hanem istenes Bencétől is el kell búcsúznunk, de a show megy tovább.

Amikor Istenes Bence az X-Faktor utolsó adásában bejelentette, hogy jövőre is folytatódik a show, talán ő sem gondolta, hogy annak már valaki más lesz a műsorvezetője, ám most minden jel erre mutat. Csobot Adél és Istenes Bence ugyanis azóta Kölnbe költöztek, ahol Bence szerkesztőként dolgozikaz UFA Show-nál. bár az RTL Klubbal továbbra is szerződésben áll, így hazautazik, ha szükség van rá, de a tehetségkutató, úgy tűnik, neki kimarad az idén.

“Biztosan nem Bence vezeti a tehetségkutatót, abban az időszakban nem lesznek Magyarországon. Utána lehet nézni, az idő alatt Adélnak sincsenek itthon fellépései. Adél április második felében érkezik haza, és május végéig marad. Fellépései lesznek, és játszik az Őrült nők ketrecében is. Feltételezem, ekkor forgatja Bence a Survivort. Amikor július­–augusztusban mentorházat forgatnak, és ősszel, amikor indul az X-Faktor, már újra Kölnben lesznek” – mondta el a Borsnak egy neve elhallgatását kérő személy.

Ezt támasztja alá Istenes Bence videós bejelentkezése is, amit már Németországból töltött fel. Mint elmondja, nem tűnik el teljesen az RTL Klub képernyőjéről, látható lesz a naponta jelentkező Hagyjál főzni!-ben, illetve a Survivorben is. Az X-Faktor azonban szóba sem kerül a videóban. 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top