Sztárok

Hujber Ferenc egyszerűen átverte a népet

A Valami Amerika 3 rendezője megszólalt Hujber Ferenc mokkás agymenésével kapcsolatban. Herendi Gábor nyugodt, és aligha dolgozna Hujberrel, ha a színész beszámíthatatlan lenne.

Hujber Ferenc 42 éves színművész, a Színház- és Filmművészeti Főiskolára 1995 és 1999 között járt. Játszott a Vígszínházban, és szerepelt a Barátok köztben, manapság az Édes életben látható, ahogy a mindennapjait éli gyerekeivel és nejével, Tölgyesi-Khell Cynthiával. És most soroljuk azokat a furcsaságokat, amik az utóbbi két hónap termékei: 

via GIPHY

Március 23-án az MTI közleményt adott ki, miszerint a megszokott szereplőgárdával, júliusban indul a Valami Amerika 3 forgatása, a széria záróepizódjában pedig számítanak Hujberre is, de sokan kételkedtek abban, hogy a színész képes lesz-e játszani. A Bors most megkereste Herendi Gábort, a film rendezőjét, hogy – ismerve az utóbbi hetek agymenését – ő miként vélekedik Hujberről. “Bár nem hatalmazott meg Feri, hogy elmondjam, nem hiszem, hogy megharagszik rám – mondta a rendező a napilapnak. – Szóval fel­hívott engem a Mokka-interjú után, és közölte, ne ijedjek meg, nem bolondult meg. Ez engem megnyugtatott, így nem gondolkodom rajta, hogy ne dolgozzak együtt vele. Egy fegyelmezett színészt ismertem meg Feriben, aki igen jól dolgozik.”

Herendi Gábor, a Valami Amerika rendezője
Herendi Gábor, a Valami Amerika rendezője

A Bors megkereste Hujbert is, de a színész mindehhez annyit tett hozzá, hogy megbeszélték a feleségével, hogy most egy darabig nem nyilatkoznak, és örül, hogy rájöttek, hogy csak szerepet játszott.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top