Sztárok

Részletek Debreczeni Zita és Gianni luxusesküvőjéről

A héten lesz Debreczeni Zita és Gianni esküvője, méghozzá nem is akárhol, először egy olaszországi síparadicsomban kelnek egybe, de két lagzijuk is lesz.

Novemberi eljegyzésük után, ezen a héten fog egybekelni Debreczeni Zita és Gianni Annoni. Az esküvő részleteit eddig titokban tartották, olyannyira, hogy még a csekély létszámú násznéppel is egy szerződést írattak alá. Most viszont kiderült, hogy háromezer méter magasan az Észak-olaszországi Dolomitokban fogják kimondani a boldogító igent – írja a Bors. Úgy tudni, Debreczeni Zita már korábban elutazott a festői Val Gardenába a koszorúslá­nyaival, hogy a nagy nap előtt egy kis időt együtt tölthessenek, és valószínűleg hamarosan érkezik a két fiútestvére és édesanyja is a síparadicsomba. Gianni szülei az esküvő napján érkeznek a luxushotelbe. 

Bár az esküvő külföldön lesz, az ételeket magyar szakács készíti majd. “Úgy tudom, hogy Gianninak kifejezett kérése volt, hogy az étterméből egy magyar szakács készítse majd el az esküvői menüt a násznépnek. Az exkluzív ceremónia után a boldog pár itthon is tart majd egy lagzit, ahová már barátokat is meg fognak hívni” – mondta el a lapnak egy neve elhallgatását kérő személy.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top