Sztárok

Alekosz az új barátnője előtt fogdosta az exét, videó is készült

Cézár, akit partnere miniszter úrnak szólít, megmutatta, hogy néz ki a félrekacsintgatás a legfölsőbb szinteken. Alekoszt valamiért nagyon szeretik a lányok.

Úgy tűnik, nem a levegőbe beszélt a főmunkaidőben realitysztárként, magánéletében viszont a vágyait kielégítő nőnek hála, manapság cézárként létező Alekosz, amikor azt mondta új partneréről: “Anett engem miniszter úrnak hív, én pedig félrelépek.” A körmondatok királya egy frissen posztolt videó tanúsága szerint volt barátnőjével ünnepelte meg, hogy ismét szerelmes.

A képsorokon Alekosz egy méretes szivar és exe, Betti társaságában él zenés-táncos magas életet, de ahogy a Bors kiszúrta, a háttérben ott ül szíve legújabb választottja, az Ádám keresi Évát című műsorból ismert Anett is, akit a telefonja szórakoztat. Hogy ez hogyan egyeztethető össze a pár állítólag idilli viszonyával, azt nem tudjuk, de talán arról lehet szó, hogy a VV-győztes karakánságáért rajongó lányt akkor is leveszi a lábáról minisztere és cézárja határozottsága, amikor az az exét fogdossa. Vagy esetleg arról, amit szintén Anett árult el a kapcsolatukról: “Összeköltözésről még szó sincs. Másról sem.”

Klikk ide, ha érdekel, de nem látszik rendesen a tapi.  

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top