Sztárok

Mi az istennyilát csinál Vajna Tímea?

Los Angelesbe költözött, de a hírfolyam pont olyan sűrű, mint amikor Pesten igazgatta a fánkozót. Vajna Tímea újabb jelentése ismét a óceánpartról jött: az erotika a szokásos, de mi ez a póz, mi ez a mozdulat?

Vajna Tímea élete nem csak öröm és csillogás, még ha az átlag magyar így képzeli is el azt, ha fiatal honfitársa Los Angelesbe költözik. Például itt van ez az alábbi farformáló gyakorlat. Ez mese? Ez csillogás? Nem, ez embertelen edzés, a küllem erősítése.

#buttkiller #training with @a.fit.golfer ????

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Tímea maga is buttkillernek, azaz fenékgyilkosnak nevezi a gyakorlatot, de hogy minek nevezi az alábbi pózt, azt olvasóinkkal próbáljuk megfejteni. Már többször is értekeztünk róla, hogy Vajna Tímea a Maldív-szigetek egyikén fotóztatta és videóztatta magát még szilveszter környékén, a végeredményt viszont eddig nem mutatta meg, ellenben úgy eteti a követőit, és úgy közöl belőle részleteket, hogy a módszertant a férje (Andy Vajna) is át fogja venni, ha esetleg nekiáll leforgatni a Teminátor következő részét. Itt az újabb fotó: 

Soon… @cavallariafilmes ????

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

A kevésbé fontos, hogy Tímea kollégája Marcos Mello Cavallaria fényképész és filmes, a sokkal fontosabb maga a kérdés, hogy mit csinál Vajnáné a fentebbi fotón? 

SZAVAZZ!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top