Sztárok

Így telnek az agyműtéten átesett Tahi Tóth László napjai

Az agyműtéten átesett Tahi Tóth László végre hazamehetett a hosszú, kórházban töltött hónapok után. Otthonában gyógyul, és már készül arra, hogy újra színpadra áll.

Péntek délután végre hazaengedték a kórházból Tahi Tóth Lászlót. A napjai egyelőre pihenéssel telnek. “Laci nagyon élvezi az itthon létet, olvas, tévézik és telefonál. Elsőként Eszenyi Enikőt hívta fel, aki most is mondta, hogy visszavárja. Hogy ez mikor lesz, azt még nem lehet tudni, de szinte biztos, hogy ebben a színházi szezonban már nem lép színpadra, pedig készül rá, olvasgatja szerepeit” – mondta Kárászy Szilvia, a művész felesége.

“Rengetegen hívták telefonon kollégák is, akik szintén nagyon várják már vissza. Meglepődtek, hogy két hónap után végre személyesen beszélhettek vele, és azon főleg, hogy egy ilyen műtét után, már milyen jól tud kommunikálni” – mesélte a feleség, aki jobbnál jobb ételekkel is elhalmozza Tahi Tóth Lászlót. “Szezámmagos rántott húsra vágyott salátával. Most sok zölddel és gyümölccsel, főleg vitamindús étrenddel kedveskedem neki, hogy mielőbb felépüljön. Szerencsére jó idő van, már a teraszra is kimerészkedett, hogy friss levegőt szívjon. Remélem, hamarosan már sétálni is tudunk a környéken” – mondta Kárászy Szilvia a Blikknek.

Így telnek az agyműtéten átesett Tahi Tóth László napjai

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top