Sztárok

Szabó Győző pánikba esett egy haltól

A színész a Konyhafőnök VIP második adásában is talál magának rettegni valót.

Egyre-másra derülnek ki Szabó Győző fóbiái a Konyhafőnök VIP-ben: miután a tegnapi részből megtudtuk, hogy irtózik a késektől és a robotgépektől, a mai adásban a halak borítják ki a színészt.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Az új epizód forgatásán a versenyzőknek egész halból és annak ikrájából kellett fogást készíteniük, Szabó Győző pedig – noha előző életében tengeri hajós volt – már a feladat ismertetésekor rosszul lett, és az alapanyagot megpillantva közölte, hogy feladja a versenyt. Később aztán részletesebben is beszámolt róla, mi játszódott le benne ezekben a percekben: “Mikor elkezdtek a halakról beszélgetni, elemezgetni őket, egy nagy fehér köd borult rám. Nem is nagyon emlékszem erre a pár percre. Az a baj, hogy próbáltam valahogy a felszínen maradni, és azon agyaltam, hogy vajon mi lehet az, amelyikkel szeretek vagy szeretnék dolgozni, de még egyáltalán nem volt lövésem se, hogy ebből vajon mi lesz.”

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Hogy végül hogyan alakult a kaland Szabó Győző számára, az kiderül a Konyhafőnök VIP keddi adásból 18:50-kor az RTL Klubon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top