Sztárok

Peller Anna diszkréten jelezte, hogy nincsen agya

A műsorvezetőnő így tudja elviselni férjét, aki "kicsit agyleszívó". Peller Anna elmondta, mi lehet az egyik oka annak, hogy együtt vannak Lukács Mikivel.

Bő egy hónapja jelentették be, hogy az RTL Klub újraindítja népszerű reggeli műsorát, a Reggelit, egy héttel ezelőtt pedig az is kiderült, hogy az egyik műsorvezető páros Peller Anna és Lukács Miki lesz. A házaspár már nagy erőkkel készül az áprilisi debütálásra – természetesen a maga sajátos stílusában.

Ennek legfrissebb dokumentuma a fotózásukon készült rövid videó, amelyben Lukács és Peller sem magát, sem egymást, sem a fotóst nem kímélve nyomul a kamerák előtt. A prímet eleinte Miki viszi külön emotikonkészletet érdemlő grimaszolási képességeivel, de a labdát a végén mégiscsak Anna csapja le, amikor közli, hogy férje “kicsit agyleszívó”, éppen ezért is van ő mellette, hiszen neki “nincs mit leszívni”. Nyilván csak viccelt, a mimikájából ez sejthető. 

Mondanánk, hogy touché, de harakiri-jelleggel bevitt találatok előtt mégsem szokás így tisztelegni, úgyhogy maradjunk inkább annyiban: elég hatékony koffeinpótlónak ígérkezik a duó reggeli működése.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top