Sztárok

Pécsi Ildikó anno nem hordott, és ilyen volt melltartó nélkül

Az RTL Klub XXI. század című műsorában vallott erről. Pécsi Ildikó a fiatalságáról mesélt.

A színésznő nevét az utóbbi időben akkor hallottuk, ha a menyével kapcsolatos pereskedéséről írtunk, legutóbb, február közepén például ezt: folytatódik a Pécsi Ildikó és Pártos Csilla közti háború.
A mai téma ennél jóval könnyedebb: a 76 éves színésznőről azt írja a Blikk az RTL Klubra hivatkozva, hogy ugyan a hatvanas években megbotránkoztató volt, ha egy színésznő a filmvásznon nem viselt melltartót, de Pécsi Ildikó szinte soha nem vett fel. “Én nem hordtam soha melltartót, mert nem kellett. Innentől kezdve ez magától értetődő volt, hogy nem viseltem, és csak sokkal később jöttem rá elmondásokból, hogy biztos nagyon érdekes volt, de ugyanúgy a magam része volt, mint a kezem. Az enyém volt egy olyan mell, amit melltartóban kéne tartani, de nem éreztem így. Eszembe nem jutott” – mondta Pécsi Ildikó, aki 1962-ben Noémi szerepét játszotta Az aranyemberben.

via GIPHY

Egyébként pedig: iszonyat jó komika volt:

Itt is zseniális, 1966. Melltartó? 

Meg Antal Imrével: 

Na meg Antal Imrével és Bajor Imrével egyszerre:

Pécsi Ildikó ma is aktív, Kossuth- és Jászai-díjas színművésznő. 2015-ben például a Ketten Párizs ellen című filmben játszott főbb szerepet. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top