Sztárok

Gundel Takács Gábor újra a képernyőn

Örömhír a foci szerelmeseinek és azoknak, akik már hiányolták Gundel Takács Gábort a képernyőről. Gundit hetente egyszer, nyolc-tíz percben láthatjuk a tévében.

Gundel Takács Gábor februárban távozott a köztévétől, de kis kihagyás után, tegnaptól újra látható a képernyőn, a Szpíker Kornernek lett a házigazdája. A műsor a magyar és nemzetközi foci legfontosabb eseményeiről szól. “A sportrovatvezető, Lantos Gábor régi kollégám, ő kért fel, hogy legyek a műsor házigazdája. Mivel érdekesnek találtam a feladatot, és a televíziózáshoz értek is, igent mondtam. A műsor hetente egyszer, nyolc-tíz percben lesz látható” – mondta a Borsnak Gundel Takács Gábor.

“Televíziós szempontból nem okozott újdonságot a műsor, de nagyon szeretek televíziózni, élveztem a feladatot. Mindenáron nem akarok tévézni. Ha felkérnek egy érdekes műsorra, szívesen mondok igent, de nem ragaszkodom görcsösen a képernyőhöz” – mondta el Gundel Takács Gábor a visszatéréssel kapcsolatban.

Gundel Takács Gábor újra a képernyőn

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top