Sztárok

Emilio benézett Tina szoknyája alá: tiszta taraj a cigánylány

Az énekes az utóbbi időben többször is dicsőítette neje idomait, most még Karda Bea előtt is felhúzta a szoknyáját. Emilio. Erotika. Jellinek Tina.

Emilio családjában az a lenyűgöző, hogy akkor is történik valami, amikor tulajdonképpen nem történik semmi. Az énekes és neje Karda Beánál vendégeskedtek, és beszálltak a főzésbe. Emilio éppen a pörköltet kavarta, amikor Karda megkérte, hogy vegyen fel valamit (nyilván azért, hogy a heves fakanálkanyarok ne locsoljanak rá némi pörköltszaftot), mert nem lehet olyan, hogy “nincs valami előtte”. Emilio megfordult, és az asszonyra (Tinára) nézve közölte, hogy a “világ legszebb nője” van előtte,  majd felrántotta a szoknyáját, és bemondta, hogy: “tiszta taraj a cigánylány”. A többi már csak ráadás, Emilio kockás hasú férfival, Jellinek Tina pedig szexi dresszel nyomott köténybe bújt. Karda Beát leültették, és szerelmesen üvöltöttek tovább. Édes. Élet. 

Egyéb erotikus tartalom:

Emilio: Látom a feleségem rotyogóját, elkezd rázni

via GIPHY

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top