Sztárok

Megházasodott az Éjjel-nappal Budapest Marcija

Az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárjának teljesen megváltozott az élete. Elköltözött a fővárosból, fodrászszalonja van, most hétvégén pedig meg is házasodott

Kolozsváry Zsolt, azaz az Éjjel-nappal Budapest Marcija élete egyik legjobb döntésének tartja, hogy tavaly nyáron elhagyta a sorozatot. Azóta sokkal jobban érzi magát a bőrében, fodrászkarrierje fölfelé ível, magánéleté­ben pedig révbe ért, ugyanis nemrég örök hűséget fogadott a kedvesének. A két fiatal csupán pár hónapja ismeri egymást, tavaly szövődött a románcuk. Jennifer még Pécsre is követte a fővárosból oda költöző szerelmét. November végén Kolozsváry Zsolt el is jegyezte kedvesét, s szerelme zálogául egy kulcsot is tetováltatott a szeme alá, amelyhez a lakat Jennifer nyakát díszíti. Nem is vártak sokáig a nagy nappal, most hétvégén összeházasodtak.

Kolozsváry Zsoltnak már egyáltalán nem hiányzik az Éjjel-nappal Budapest. “Egy pillanatig nem bántam meg, hogy eljöttem a sorozatból, nem hiányzik. Elvoltam, szerettem, a tévézést kihúzhatom a bakancslistámról, de három és fél év bőven elég volt – kezdte Kolozsváry. – Rengeteg kötöttséggel járt a reality. Minden időhöz volt kötve, megszabták, hogyan nézhetek ki, nem voltam önmagam. A tetoválásokat sem engedték, most pedig végre van erre is lehetőség, így hetente egyszer legalább varratok magamra valamit, ami jó tempó, főleg hogy az egész testemet szeretném kitetováltatni” – mondta Blikknek az egykori ÉNB Marci.

Megházasodott az Éjjel-nappal Budapest Marcija

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top