Sztárok

ÉNB Alexa lekoppintotta Lola klipjét?

Az Éjjel-nappal Budapestből ismert Alexa nemrég látványos klippel jelentkezett, aminek az egyik lényeges eleme kísértetiesen hasonlít Lola egyik nem is olyan rég készült klipjéhez.

Alig egy hete jelent meg az Éjjel-nappal Budapestből ismert Alexa videoklipje a Túlpart című számából, aminek egyes jelenetei meglepően hasonlítanak Lola Beléd szerettem című, tavaly decemberi slágeréhez készült kisfilmjére. Ugyanaz a csillogó neon testfestés. ÉNB Alexa szemöldöke is ugyanolyan zöld, ajka pedig narancsszínű, mint Loláé volt négy hónappal korábban.

“Szerintem ez ciki” – jegyezte meg a Blikknek Lola, aki elárulta azt is, hogy felvette a kapcsolatot Alexáékkal, és ők elnézést kértek a véletlen másolásért. “Ezt a koncepciót én találtam ki! Rossz érzés Alexa klipjében viszontlátni azt, amin a stábom sokat dolgozott. Ezzel együtt nem akarom elvenni az örömét”  mondta az énekesnő. A lap szerette volna megkérdezni a másik felet is, de nem érték el.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top