Sztárok

Gaál Noémi és Németh Lajos egy pár lett

Együtt utaznak Ázsiába, ahol négy országot kell végigjárniuk. Az Ázsia Expressz hamarosan elindul, Gaál Noémira és Németh Lajosra embert próbáló feladatok várnak.

Amit biztosan tudni, hogy a TV2 az RTL Klub Survirora és a VIASAT3 Exek az édenben című műsorához hasonlóan elindít egy trópusi realityt. Ennek a címe Ázsia Expressz – A sárkány útja, lényege pedig, hogy hét sztárpár elindul Vietnamból, majd Laoszon és Kambodzsán át elér Thaiföldre, több mint 5000 km-t megtéve. Minden páros napi egy dollárral a zsebében kell eljusson a kitűzött célállomásra, ami nem kis feladat, hiszen gyorsaságuk azon múlik, ki, hogyan találja fel magát egy olyan idegen országban, ahol sokan nem beszélnek idegen nyelveket, és teljesen más körülmények között élnek, mint a hazai hírességek. Útközben a pároknak különböző feladatokat is meg kell oldaniuk, ahogy a TV2 írta: a kamerák előtt a legkisebb konfliktusok sem maradhatnak rejtve, a sztárokra pedig extrém helyzetek, drámai pillanatok, nehéz döntések várnak, illetve embert próbáló küzdelem.

Gaál Noémi és Németh Lajos egy pár lett

A Comment blog ma közölt egy kisebb névsort az indulókból. Amit eddig tudnak, hogy Gaál Noémi és Németh Lajos (azaz a TV2 két egykori időjósai) párban vágnak neki a túrának, rajtuk kívül pedig ott lesz még Kulcsár Edina és a fiúja, Csuti, Bárdosi Sándor és Növényi Norbert, Berki Krisztián, Cseke Katinka és Muri Enikő is, de utóbbi háromról nem tudni, hogy kikkel érkeznek Ázsiába. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top