Sztárok

Lilu az örökbefogadásról: meg lehet váltani valakit

Lilu a szüleitől örökölte ezt a szenvedélyt, ami a munkában hajtja, és azt az óriási szeretetet is tőlük kapta, amiben felnőtt, és amit most továbbadhat. Nem csak a fiának, Dávidnak.

Keveseknek adatik meg, hogy az legyen a munkájuk, ami a szenvedélyük is: utazás, más kultúrák, emberek megismerése. Lilut ugyan megviseli a Keresem a családom forgatása, hiszen óhatatlanul is bevonódik a történetekbe, a családi drámákba, de azt mondja, hogy semmi pénzért nem cserélné el másra. Ráadásul, a BEST magazinnak azt is elmesélte, hogy ez mennyit változtatott az ő életén.

“Számomra bebizonyosodott, amit mindig is gondoltam, hogy igenis az örökbefogadással meg lehet váltani valakit, és meg lehet változtatni a sorsát.”

Lilu a terveiről, arról, milyen most a kapcsolata a fiával, a 8 éves Dáviddal a rengeteg utazás miatt és hogy mihez kezd a Keresem a családom forgatások befejeztével, erről a magazinnak mesélt részletesen. 

Lilu az örökbefogadásról: meg lehet váltani valakit

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top