Sztárok

Sarka Kata az estéiről: mindent bepótoltam, ami kimaradt

Sarka Kata a kislányával érkezett a tegnapi filmbemutatóra, és most először mesélt arról is, hogyan telnek az estéi, és ki játszik fontos szerepet az életében a családtagjain kívül.

Ha minden a terv szerint megy, hamarosan hivatalosan is elválik Sarka Kata és Hajdú Péter. Mindketten kialakították már az új életüket, és Kata ragyogott a tegnapi filmbemutatón is, ahová a kislányával, Noncsival érkezett.

A szépség és a szörnyeteg igazi csajos program volt, amire a műsorvezető nagyon készült, mégis kis híján lekéste a kezdést. Mint mondta, az élete nem sokban változott, amióta elköltözött a férjétől, mert eddig is mindent ő csinált a gyerekek körül. Logisztikában nehezebb viszont összehozni, hogy mindenki odaérjen az iskolába vagy a különórákra, és most Sarka Kata sokkal inkább támaszkodik a barátaira, mint korábban. 

Rákérdeztünk, hogy Sarka Kata egyedülálló nőként mivel tölti az estéit és mosolyogva válaszolt: “Mindent bepótoltam az elmúlt évekből.”

Részletekért kattints a videónkra:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top