Sztárok

Májusban születik Rónai Egon ötödik gyereke, most is bent lesz a szülésnél

Első házasságából két nagy fia van, második felesége eddig egy lányt és egy fiút szült neki. Rónai Egon és neje még nem tudják, mi lesz a baba neve.

A Story magazin e heti számában olvasható, hogy Rónai Egon és felesége, Zsanett, a harmadik közös gyermeküket várják. Zsanett elmondta, hogy anno, amikor az éppen 54 éves Egon udvarolni kezdett neki, és megtudta, hogy van két gyereke, akkor kicsit megijedt, de megnyugodott, amikor kiderült, hogy a műsorvezető nem állna meg kettőnél. “amikor mesélt a két fiúról, azt gondoltam, ha nem akar közös gyereket, akármilyen nagy is a szerelem, akkor annak itt vége. Gyerek nélkül nem élet az élet. Aztán szerencsére kiderült, ez a vágy is közös” – mondta Zsanett. 

Rónai a lapnak elmondta, hogy fantasztikus anyának tartja feleségét, aki szerinte csodálatos kismama is. Hozzátette, hogy anno bent volt mindkét közös gyerekük születésekor a szülőszobán, és most sem lesz ez másképpen. A Story magazin e heti számában ennek részleteiről is olvashatnak, illetve felmerül az a kérdés is, hogy lesz-e negyedik közös gyermek. 

Májusban születik Rónai Egon ötödik gyereke, most is bent lesz a szülésnél

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top