Sztárok

Rékasi Károlyt támogatja a színészszakszervezet

Súlyos költségeket ró Rékasi Károlyra rehabilitációja a két évvel ezelőtti motorbalesetét követően, de kollégáitól kap segítséget.

Mint ismert, Rékasi Károly továbbra is lábadozik 2015-ben történt motorbalesetéből. Legutóbb máricus elején műtötték, ekkor minden beültetett fémet eltávolítottak a lábából, de a színész természetesen továbbra is bottal jár. A Blikk azt írja, korábban még nyolc operációt hajtottak végre rajta, az ehhez kapcsolódó gyógyszeres kezelés és mozgásterápia pedig nagyon megterheli a Rékasiék pénztárcáját. Pláne úgy, hogy beteg lába miatt szinte kizárólag a szinkronizációs munkák jöhetnek szóba.

Rékasi Károlyt támogatja a színésszakszervezet

“Pécsi Ildikó alapítványa, a Színházi Dolgozók Szakszervezete Segítsünk Alapítványa is támogatja anyagilag Rékasi Károlyt, illetve az Előadói Jogdíj Bizottságtól is kap rendszeres támogatást, mert jelenleg olyan élethelyzetben van, hogy szüksége van a pénzre” – mondta a lapnak egy informátor.

Az alapítványnál ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánták. “Igyekszünk diszkréten kezelni támogatott művészeink nevét, de annyit elmondhatok, 70-80 olyan nehéz helyzetbe került színész van, akit rendszeresen segítünk, nemcsak anyagilag, de például élelmiszercsomagokkal is. (…) persze akad, aki büszkeségből nem fogadja el a segítséget, amit megértünk, és tiszteletben tartunk. Így jártunk nemrég Koncz Gáborral.” Rékasi Károly nem reagált a Blikk megkeresésére.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top